Karamarko: ¨Volim Požegu. Tu smo uvijek pobjednici i dobro se osjećam¨

Tomislav Karamarko u Požegi
(FOTO: Lidija Galić)

05.09.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 9497

"Volim Požegu. Lijepo je doći ovdje. Nekako sam vezan za Požegu na više načina. Imam tu prijatelja i stranačkih prijatelja. Tu smo uvijek pobjednici i dobro se osjećam. Nadam se da im ne smetam kad dođem. To je blizu, za sat i 15 minuta smo stigli iz Zagreba uz ugodnu vožnju", rekao je Tomislav Karamarko, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice tijekom današnjeg boravka u Požegi. Sa stranačkim je kolegama popio kavu u Boltama i Capitolu te se susreo i s članovima Mladeži HDZ-a.






Na novinarski upit koju je glazbu slušao kad je bio mlad odgovorio je: "Ako je to u interesu javnosti, mogu reći. Rođen sam 60 -ih godina i glazbeno sam rastao uz New wave 80-ih godina. To znači Film, Azra, Boa, a od stranih Eric Clapton, John Hiatt. Danas volim poslušati dalmatinsku klapu i slavonsku tamburicu, ali naravno da sam ostao vjeran svojim izborima iz mladosti".


Na predstojećim će parlamentarnim izborima, tvrdi, HDZ uvjerljivo pobijediti.





- Hrvatska demokratska zajednica ima svoju veliku domoljubnu koaliciju s kojom uporno, na žalost nekih, tri i pol godine pobjeđuje. Nemamo razloga eksperimentirati i uvjerljivo ćemo pobijediti na ovim parlamentarnim izborima i ne vjerujem da će nam biti potrebno bilo kakvo dodatno koaliranje – rekao je.





Smatra da agencija, koja tvrdi da HDZ i SDP po popularnosti dijeli samo dva posto glasova ispitanika, svojim istraživanjima obmanjuje javnost i u funkciji je propale koalicije koja je upropastila državu.

- I sad se javlja agencija koja tvrdi da su oni silno popularni. Naravno, svaki smo ih put u ove tri i pol godine demantirali na izborima. Nema više razloga da se obmanjuje javnost – zaključuje Karamarko.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI