Kićo raspjevao, rasplesao i nasmijao Brestovčane (video)

Kićo Slabinac nastupio je s Tamburaškim sastavom Zvona iz Đakova
(FOTO: Mario Nakić)

15.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2650

Cijeli niz tamburaša i vokalnih solista nastupio je sinoć na Ljetnoj pozornici DVD-a Brestovac u sklopu manifestacije "Pismom kroz Slavoniju" koju treću godinu zaredom organizira Udruga "Požeška zlatna dolina", no glavni gost večeri, iskusni Krunoslav Kićo Slabinac uspio ih je zabavnim nastupom sve zasjeniti.

Među tamburaškim sastavima istaknuli su se gosti iz Đakova Slavonski san i Zvona, kutjevačke Garavuše i požeški Bekrije, Duša bećarska i Bagrem, a među vokalnim solistima Ana Baketarić i Stjepan Japarić.

Međutim, Kićo je pokazao kako i dan-danas, pedeset godina nakon početka svoje karijere, i dalje zna dobro zabaviti, nasmijati, raspjevati i rasplesati publiku. I to ne samo one koji su odrasli na njegovoj glazbi, već i puno mlađe. Više od tisuću ljudi različitih dobnih skupina okupilo se sinoć u Brestovcu i uživali su u preko četiri sata tamburaške slavonske glazbe.


Pogledajte nastupe nekih od izvođača:




Pogledajte izjavu Kiće Slabinca za 034portal prije nastupa:



FOTO Pogledajte fotogaleriju "Pismom kroz Slavoniju 2011"



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI