Zak zapalio Požegu: ¨Bio je pravi delirij. Ovo je publika koja daje posebnu energiju¨

Ivan Zak na koncertu u Požegi
(FOTO: Anđelko Banović)

04.09.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 16329

"Pravi delirij je bio. Publika je bila više nego sjajna, atmosfera usijana od prve do zadnje pjesme. Gosti su mi bili Mejaši koje je publika odlično prihvatila. Za požešku publiku mogu reći samo da je bolja od najboljih", prokomentirao je kratko Ivan Zak nakon sinoćnjeg koncerta na požeškom Trgu Sv. Trojstva.

U Požegi je prvi put pjevao lani na Aurea festu i nakon samo godinu dana održao je svoj prvi samostalni koncert u našem gradu.

- Ovaj će mi se nastup sigurno urezati u pamćenje jer ovo je publika koja daje posebnu energiju – kaže Ivan Zak.







Požežani će ga imati priliku vidjeti i večeras u sportskoj dvorani "Tomislav Pirc" (nekadašnji Grabrik) na Aurea festu popularnih pjesama s pjesmom Pretjerujem.

Osim Zaka večeras će pjevati Maja Šuput, Giuliano, Mate Bulić, Vigor, Trio gušt, Vlatka Kopić Tena i Stjepan Jeršek Štef, Lidija Bačić, Dalmatino, Emina Arapović, Geronimo, Marko Tomasović, Tomislav Pavleković, Roko band, Berny, Stanko Šarić i Kumovi.

Sinoć je održana i Večer suvremenog plesa, a nakon programa na Trgu u Platinumu je održana Večer DJ-a i MC-a.

Do jutarnjih su sati Požežane zagrijavali Rima iz Osijeka, Maestro iz Virovitice, Phantom Raa iz Bjelovara, Slaxy i Nellak iz Požege, DJ: Toxic iz Zagreba, Yakka iz Nove Gradiške, Dominik Car iz Slavonskog Broda i požeški DJ Topa, ujedno prodirektor Aurea festa DJ-a i MC-a.





Večerašnji program u Sportskoj dvorani "Tomislav Pirc" počinje u 20 sati, a ulaznice za obje večeri Festivala podijeljene su u rekordnom roku.

Tijekom današnjeg dana u parku pored Zvečeva održava se tradicionalna požeška Fišijada.

Pogledajte fotogaleriju s koncerta Ivana Zaka.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI