Požežanima šest medalja i novi bodovi za treće mjesto u ukupnom poretku

Marko Batori na postolju
(FOTO: Facebook)

01.09.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 2582

Odličan vikend za članove Brdsko-biciklističkog kluba Požega. S 11. i 12. utrke Slavonske brdsko-biciklističke lige, vratili su se s čak šest medalja i novih bodova kojima su učvrstili treće mjesto u ukupnom poretku klubova.

U prvoj utrci XC Uphill Psunj nastupili su sa sedam vozača.

U Elite kategoriji Marko Batori osvojio je drugo mjesto, odmah iza njega Filip Štimac je treći dok je Luka Zeljko zauzeo sedmo mjesto.


Jelena Vukosavljević osvojila je prvo mjesto u kategoriji žena. U kategoriji Veteran A Mihael Rukavina bio je šesti, u kategoriji Veteran B Goran Pavić drugi, a u kategoriji Sport Dinko Zima je osvojio prvo mjesto.


Staza je bila dužine 20,3 kilometara, visinske razlike 776 metara.

Dan poslije je bio organiziran XCM Maraton Psunj. Staza je kružna, dužine 20 kilometara po krugu te s 580 visinske razlike. Zbog tehničkih problema s biciklom Filip Štimac je morao propustiti maraton.

U Elite kategoriji, nakon tri kruga, Marko Batori je osvojio četvrto mjesto dok je Luka Zeljko ostao bez bodova budući da ga je pred ulaskom u cilj vodeći u utrci obišao za krug.

U kategoriji žena Jelena Vukosavljević ponovno je bila zlatna.

U kategoriji Veteran A Mihael Rukavina ostao je bez plasmana, u kategoriji Veteran B Goran Pavić bio je peti, a u kategoriji Sport Dinko Zima je osvojio drugo mjesto.

Do kraja sezone su preostale još tri utrke, a posljednja od njih je u Požegi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI