Restoran Schon blick - mjesto za vaše vjenčanje iz snova (FOTO)

Restoran Schon blick
(FOTO: Schon blick)

27.08.2015. | Schon blick
Pregleda: 23964

Restoran i prenoćište SCHON BLICK s tradicijom dugom 26 godina, osim restorana i prenoćišta u  bungalovima uz jezerce svojim gostima sada nudi nešto novo.

Samo 10-tak minuta vožnje od Požege, u sklopu imanja Schon blick u Vetovu otvorena je dvorana za vjenčanja, krstitke, pričesti, krizme, momačke, djevojačke i ostale proslave. Imanje Schon blick je mjesto koje postavlja nove standarde proslava koje se događaju samo jednom u vašem životu i nikako ne smiju biti prepuštene slučaju.







Ako želite da vaše vjenčanje bude dan iz snova, posebno, romantično i nezaboravno, onda je Schon blick  idealno mjesto koje će ispuniti  sva vaša očekivanja. Schon blick nudi vam mogućnost cateringa, organizacije vaše djevojačke i momačke večeri, predsvadbeni domjenak (doček gostiju), a vjenčanja i evente organizirat će za vas gdje god poželite, na otvorenom ili zatvorenom prostoru i lokaciji koju izaberete.

U ljetnim mjesecima sala je poluotvorena s pogledom na prekrasnu prirodu. Sala za svečanosti prima do 200 gostiju, a po potrebi prostor se može smanjiti te tako nastaje intimnija i manja sala. Sala je uređena s naglaskom na bijele i nježne tonove s okruglim stolovima za sve uzvanike. Gosti mogu uživati i na terasi pod zvjezdanim nebom ljetne noći.





Iskusni tim pobrinut će se za organizaciju jednog od najvažnijih dana u vašem životu, za vrhunsku hranu i piće, uslužnu i profesionalnu poslugu. U neposrednoj blizini nalazi se i bungalov uz jezerce za mladence kako bi svoju bračnu noć proveli što romantičnije, a i dodatni bungalovi u koje možete smjestiti svoje goste.

Kako to i priliči pravom iznenađenju, mnoge bitne sitnice ne žele otkriti već vas pozivaju da putem kontakt forme rezervirate vaš dolazak i sami se uvjerite u mogućnosti koje za vas može osigurati Schon blick.

Restoran Schon blick na Facebooku


Restoran i prenoćište Schön blick d.o.o.
Zagrebačka 18, Vetovo
Mob: 098/484-850
Kontakt osoba: Anita Miličević
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI