Novi singl DJ Tope: ¨Želim da postane popularna na radijskim postajama¨

DJ Topa
(FOTO: DJ Topa)

21.08.2015. | Filip Škrga
Pregleda: 3141

Šesti singl požeškog house DJ-a, producenta i glazbenika Mladena Topića Tope nastao je u svega dva mjeseca. Radi se o pjesmi "Volim ljeto" koja je, kako nam je rekao Topa, nastala brže nego prijašnji singlovi. – Pjesma je ljetne tematike. U njoj ima i house funka i disco popa. Govori o tulumima, plesu i ljetu. Očekujem da je slušatelji prihvate i da se vrti na radijskim postajama u cijeloj Hrvatskoj – kaže Topa.

– Klikovi na YouTubeu mi uopće nisu bitni. Želim da postane popularna na radijskim postajama i da se nađe na glazbenim ljestvicama. Već u glavi imam ideju za novi singl iako s produkcijom nisam još počeo, ali planiram sredinom jeseni – kaže DJ. U stvaranju budućeg singla želja mu je doći do poznatijeg vokala koji će pjesmu podignuti na još veću razinu.




Glazbu, tekst i produkciju novog singla potpisuje sam Topa dok je vokal Igor Drvenkar. Prateći vokal je Sanela Kovačević, na bas gitari je Zvjezdan Marjanović, a na gitari Željko Romić.


Kao jedinog uzora u hrvatskoj glazbi Topa je izdvojio pokojnog Dinu Dvornika.

– U inozemstvu imam puno uzora, ali svi su oni manje poznati široj publici kod nas. Bitno je napomenuti kako je pjesma "Volim ljeto" besplatna za download – zaključuje Topa.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI