Završile pripreme: Bakula se uzda u Pavelića i Jurića, Bognar čeka ¨eksploziju¨ mlade trojke

Utakmica Slavija - Slavonija
(FOTO: Vjeran Blašković)

20.08.2015. | Filip Škrga
Pregleda: 4143

U novoj sezoni sasvim sigurno očekujem napredak i da netko od mladih igrača koji su priključeni prvoj ekipi iskoči kvalitetom. Mjesto nam je u gornjem domu ljestvice. Odradili smo dobre pripreme i u šest utakmica ostvarili pet pobjeda. Izgubili smo samo od drugoligaša Rudeša 3:2, a između ostalih smo dobili Slaviju i županijske ligaše koji nam nisu bili ozbiljniji protivnici, rekao nam je u najavi nove sezone 3. HNL Osijek-Varaždin Marijan Bakula, trener nogometaša Slavonije.

U prvom kolu Požežani ovog vikenda dočekuju Vukovar. Bakula kaže kako u tu utakmicu ulaze kao favoriti te će se tako i postaviti na terenu. Nažalost, zbog ozljeda za nju neće konkurirati Tomić i Zlomislić. Trener Slavonije rekao nam je kako naglasak želi staviti na momčadsku igru te kako mu je manje bitno koliko će tko
golova postići.

– Udarni napadači će nam biti Pavelić i Jurić. Nezahvalno je prognozirati koliko će golova tko od njih postići, ali nadam se da će ispuniti svoju kvotu – objasnio je Bakula.


Odrađenim pripremama zadovoljan je i trener pleterničke Slavije Dalibor Bognar. Od šest odigranih utakmica Pleterničani su ostvarili četiri pobjede i doživjeli dva poraza. – Nije bilo nekih većih povreda. Za prvo kolo protiv Marsonije nam neće konkurirati samo Žuljević zbog manje rupture mišića. Imali smo sedam odlazaka igrača što znači da smo evidentno oslabljeni, ali puni želje i elana očekujemo start prvenstva – potvrdio nam je Bognar.


Poput Bakule smatra da će i Slaviju kao i prošle sezone krasiti momčadska igra, ali kako nije realno očekivati ponavljanje lanjskog uspjeha. – Naše su ambicije vezane za sredinu tablice. Imamo strijelce poput Jakovljevića, Žuljevića ili Peharde koji mogu jamčiti između deset i 15 golova u sezonu. Pitanje je tko će od njih eksplodirati – zaključio je Slavijin trener.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI