Sjedio sam i čekao: Nitko se nije pojavio na ždrijebu parova 2. kola kupa

18.08.2015. | Filip Škrga
Pregleda: 5381

Izvlačenje drugog kola županijskog nogometnog kupa odgođeno je zbog nesvakidašnjeg razloga. Naime, izvlačenje se trebalo održati u ponedjeljak 17. kolovoza u 12 sati u prostorijama nogometnog saveza Požeško-slavonske županije no morali su ga odgoditi jer se niti jedan od predstavnika 15 klubova koji su izborili nastavak natjecanja nije pojavio na izvlačenju.

Navijači kažu kako je to samo dokaz koliko je klubovima stalo do ovog natjecanja te da od kupa koristi imaju samo suci koji ubiru novac za suđenje utakmica. Za komentar smo zamolili i tajnika nogometnog saveza Požeško-slavonske županije Marijana Rudeža.

– Iznenadilo me što se baš nitko nije pojavio na izvlačenju. Uvijek su se prijašnjih godina pojavljivala barem dva ili tri predstavnika, ali ove godine baš nitko. Sjedio sam u prostoriji sam i čekao hoće li se netko pojaviti da obavimo ždrijeb – ispričao nam je Rudež.


Rekao nam je kako je povjerenik za natjecanje na moru, a povjerenik za suce je bio zauzet pa nije imalo smisla da sam izvlači parove natjecanja. Rudež je ždrijeb zbog toga prebacio za danas u 12 sati pa se nada da će ovoga puta imati više sreće i da će se pojaviti barem netko od predstavnika klubova kako bi ždrijeb bio regularan. Jučer ih je stoga zvao i obavijestio, a trojica su mu obećala dolazak. Kako smo saznali u razgovoru s boljim poznavateljima nogometnih prilika u županiji, dosad se nikad u povijesti nije dogodilo da nitko nije došao na ždrijeb kupa.


– Činjenica je da se klubovima prvo kolo posebno ne igra. No, i ovaj kup ima draž jer je prošle godine Jakšić, koji je tad bio u drugoj županijskoj ligi, stigao do finala sa
Slavonijom. To znači da oni koji prođu prvo kolo u nastavku natjecanja daju sve od sebe – smatra tajnik saveza.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI