Uhićen 23-godišnji ubojica: Marija je u tučnjavi ubio kolega s posla, također sezonac

Mjesto događaja
(FOTO: Mateo Sardelin/Glas Istre)

30.07.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 28955

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 23-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubojstvo. Sumnjiči ga se da je 29. srpnja oko 5 sati, u Ulici Murve u Novigradu, oštrim predmetom teško ozlijedio 27-godišnjaka, koji je od zadobivenih ozljeda preminuo, dok je 20-godišnjaku nanio lakše ozlijede.

Uhićeni zbog ubojstva je Ante Memić iz Ivanske pored Bjelovara, a ozlijeđen je Ivan Ferenčić iz Koprivnice.

Kako smo jučer pisali, ubijeni je Požežanin Marijo Šarčević, bivši igrač Požege koji je u Novigradu radio na roštilju u hotelu Maestral. S kolegom s posla jučer rano ujutro krenuo je prema klubu Element te s ozljeđenim Koprivčaninom bio u kafiću. Kada su krenuli na spavanje sreli su ubojicu i još jednog kolegu. Svi su se poznavali. Iza 5 sati policija je dobila dojavu o ranjenoj osobi u tučnjavi, no unatoč medicinskoj pomoći Marijo je od zadobivenih ozljeda preminuo.







Tijelo preminulog Marija Šarčevića prevezeno je u Opću bolnicu Pula radi obavljanja obdukcije, a policijski službenici uhitili su 23-godišnjaka te su ga jutros, po dovršetku kriminalističkog istraživanja priveli u pritvorsku jedinicu PU istarske, piše u priopćenju istarske policije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI