Bivši nogometaš Požege izboden nožem, policija privela dvojicu osumnjičenih

Marijo Šarčević
(FOTO: Čitatelj)

29.07.2015. | V.B.
Pregleda: 30923

Bivši igrač NK Požega Marijo Šarčević preminuo je jutros u Novigradu. Objavili su to na svojoj Facabook stranici oko 10 sati navijači NK Požega upućujući igraču posljednji pozdrav.

Policija u Novigradu je oko 5.20 sati zaprimila dojavu da je u Ulici Murve ozlijeđen muškarac te da mu se pruža liječnička pomoć. Nakon neuspješne reanimacije na mjestu događaja mladić je preminuo.

Policijski službenici, zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom, zbog sumnje da je počinjeno kazneno djelo, na mjestu događaja obavljaju očevid, priopćili su iz PU istarske.


Neslužbeno doznajemo da se radi o sumnjivoj smrti. Preminuli je radio kao sezonski radnik u novigradskom hotelu, a sumnja se da je teško ozlijeđen u tučnjavi, piše Jutarnji list.


- Zadnji put sam ga vidio u 5. mjesecu, bio je s djevojkom kum u svatovima, sjeli smo na piće. Odličan dečko, igrao je za juniore i seniore do 2011. kada je otišao raditi sezonu. Ovo mu je bila četvrta - rekao nam je Jurica Bešlić iz NK Požega nakon što je saznao za vijest.

Marijo Šarčević rođen je 1987. godine a nogomet je igrao i za MNK Lexoes.
- Nikad nije imao problema, evo i ja sam u šoku. Znao je izaći i popiti koje piće, kao i svi mladi, ali nikad nije imao problema, bio je miran čovjek - rekao je Bešlić.

Dodano u 13,20 sati

Kako doznajemo od glasnogovornice istarske policijske uprave Nataše Vitasović dvojica su privedena na kriminalističku obradu. Kompletnu izjavu o događaju policija najavljuje za sutra. Neslužbeno saznajemo da je Šarčević u tuči izboden nožem, no to glasnogovornica nije željela komentirati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI