Nacionalni kamp: Pet Požežanki očekuje poziv u kadetsku reprezentaciju

Odbojkašice pred odlazak u kamp
(FOTO: ŽOK Vallis Aurea)

27.07.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5507

Pet odbojkašica godišta `99., `00., i `01 iz Požege nalazi se u nacionalnom odbojkaškom kampu u Topuskom u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza.
- Samim time upale su u širi izbor kadetske nacionalne selekcije i s njima rade izbornici mlađih selekcija. Svih pet djevojaka su članice  ŽOK Vallis Aurea.

- U kampu su Dora Janković, Eva Stapić, Helena Matanović te sestre Ivana i Marija Nekić. Kamp traje sedam dana i nakon njega naše djevojke mogu očekivati i poziv na pripreme kadetske reprezentacije. Ovo je veliko priznanje za naš klub i potvrda kvalitetnog rada naših trenera u klubu - rekao je tajnik ŽOK Vallis Aurea Goran Pilaš.
 
- Naše odbojkašice prošlog su tjedna u godištu 2000. i mlađe osvojile drugo mjesto i srebro na Sportskim igrama mladih u Splitu izgubivši u finalu od selekcije osječkih ekipa prikazavši odličnu igru i borbenost na terenu. Nije mala stvar biti ispred puno većih gradova u državi - zaključio je Goran Pilaš.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI