Zlatni juniori Hrvatske: Nogometaši u finalu igara mladih pobijedili Slavonski Brod

Zlatni nogometaši
(FOTO: Čitatelj)

26.07.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 6908

U finalu malonogometnog turnira za juniore (`97. godište) na Sportskim igrama mladih u Splitu, županijski predstavnici su danas prijepodne osvojili 1. mjesto. Nogometaši su u Split otputovali u petak, a utakmice su igrane jučer i danas.

- Turnir je eliminacijski, igraju se dva poluvremena po 15 minuta. Prvu utakmicu smo igrali sa Samoborom i pobijedili 4:0, druga utakmica protiv Zaboka je bila teža, vodili smo 2:1, kada su uveli golmana u igru na brzinu smo dali 3 gola i pobijedili 5:1. Potom smo u polufinalu rasturili Split 7:1, a u finalnoj utakmici Slavonski Brod rezultatom 2:1 - ispričao nam je jedan od igrača Roberto Bognar iz Požege.

Osim našeg sugovornika za ekipu iz naše županije igrali su Antun Pranjić iz Požege, Matej Gomerčić iz Vetova, Matej Šipura, Marko Šubara i Josip Solić iz Velike te Leo Mikić iz Kaptola. Na turniru je bilo ukupno 15 ekipa iz hrvatskih županija.


Svi članovi ekipe aktivno igraju nogomet, Bognar, Šubara, Mikić, Solić i Gomerčić u pleterničkoj Slaviji, Pranjić u Slavoniji, a Šipura u Papuku.


- Smješteni smo u Studentskom domu "Bruno Bušić", smještaj je solidan, vrijeme nas je poslužilo, u petak smo se kupali i sve u svemu lijepo se proveli. Vraćamo se večeras u 20,30 sati - kaže nam Bognar. Zahvalio se fizioterapeutu Bruni Banožiću i voditelju ekipe Ivanu Majetiću.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI