Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić u Zagrebu se zabila u automobil

Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice
(FOTO: Lidija Galić)

23.07.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 12554

Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić jučer je u Zagrebu vraćajući se sa službenog puta, kako je sama rekla poznavajući zakonsku regulativu u ovakvim slučajevima, skrivila prometnu nesreću u kojoj je pored materijalne štete i sama ozlijeđena.

Vozila je službeni automobil u koloni zbog radova na Slavonskoj aveniji te se zbog nedovoljnog razmaka zabila u automobil ispred nje dok je u njen automobil udario vozač koji je vozio iza. Službeni automobil je kasko osiguran, a šteta se procjenjuje. Gradonačelnica nam kaže kako je po njenoj prosudbi šteta velika.

Informaciju u događaju gradonačelnica Jozić je danas oko 11 sati objavila na svom Facebook profilu. Evo što je napisala...


"Znate onaj osjećaj kad vam tijelo danima želi reći da usporite i kako trebate odmor? Ja ga nisam poslušala...


Jučer sam oko 15:15 h na Slavonskoj aveniji u Zagrebu, na povratku kući sa službenog puta, bila sudionik prometne nezgode. Zbog radova na cesti vozilo se u koloni i na uzbrdici (prije City Centra East) vozilo ispred mene je naglo stalo, ja sam udarila u njega te je na mene naletjelo vozilo iza. Napravljen je policijski uviđaj, nitko od sudionika nije bio pod utjecajem alkohola i evidentirana je samo materijalna šteta.

I eto, da ne ostane samo na tome, ja sam sinoć završila na hitnoj traumatološkoj zbog bolova u vratu i trbuhu (valjda od pojasa). Imam trzajnu ozljedu vrata, dobila sam ovratnik i strogo mirovanje bar do ponedjeljka. Ne brinite, dobro sam... osim činjenice da imam zabranu ići na posao!", napisala je gradonačelnica na svom fejsu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI