Skrivili prometne prekršaje vozeći Audi, Corsu i traktor bez vozačke dozvole

Lančani sudar u Dervišagi
(FOTO: Anđelko Banović)

21.07.2015. | Filip Škrga
Pregleda: 5748

Da se kod nas vozi, a da se nemaju vozačke dozvole, govore jučerašnji događaji na požeškim prometnicama. Ali ne samo to, naša županija je u tome državni prvak o čemu smo već pisali.

Jučer oko 12 sati u Požegi u Zrinskoj ulici 42-godišnji muškarac je Audijem požeških registarskih oznaka izlazio unatrag s pristupne ceste. Kako se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način udario je u Volkswagen njemačkih nacionalnih oznaka koji je vozila žena. Dolaskom na mjesto nesreće policijski službenici su utvrdili kako je muškarac Audijem upravljao za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja. Zbog svega protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Istoga dana oko 17 sati, u Požegi, u Frankopanskoj ulici, policijski službenici su u redovnoj kontroli prometa zaustavili 52-godišnjeg muškarca. Podvrgnuli su ga alkotestu te su utvrdili kako je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,61 promila. Osim toga, upravljao je neregistriranim traktorom marke IMT za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Protiv njega također slijedi prekršajni nalog.


Nešto kasnije oko 21 sat u Požegi, u Cerničkoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli mladića (24) koji je vozio automobil marke Opel s 1,19 promila alkohola u  krvi za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije. Osim toga vozio je neregistriran i neosiguran automobil. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smjestili su ga u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog, izvijestila je PU požeško-slavonska.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI