Kutjevo bruji da je dobitnik 18 milijuna kuna na Lotu iz Vetova ili Bekteža

Đuro Poljaković
(FOTO: Klementina Malčić)

20.07.2015. | Klementina Malčić
Pregleda: 15531

Loto groznica i dalje trese Kutjevo. Otkako se saznalo da je dobitnik više od 18 milijuna dobitni listić uplatio u njihovom gradu cijeli kraj je počeo nagađati tko je dobitnik te iz kojega je mjesta. Tako ide i priča da je srećković iz Vetova, dok druga kaže da je iz Bekteža. Dok su jedni tužni što oni nisu dobitnici, drugi se nadaju da će novac biti potrošen pametno i za obitelj. Pročitajte što su nam u razgovoru danas rekli Kutjevčani.

- Svaka čast na osvojenom dobitku! Iskreno, ne znam tko je sretni dobitnik, ali se nadam da će pametno potrošiti novac. Vjerujem da će najprije nešto novca potrošiti na osnovne potrebe, a ostatak, nadam se, na obitelj. Rijetko kada igram Loto više se bavim kladionicom, kao što vidite i za danas sam uplatio listić. Ne uplaćujem previše, možda za nekih 5 kn, ali dobitku se nadam uvijek. Kad bih dobio veći iznos
najprije bih pomogao svoju obitelj, a zatim bi unuku, koji je po struci autolimar, otvorio radionicu u Kutjevu  - kazao nam je Ivan Mikić iz Kutjeva.


Ivan Mikić


- Tko god da je osvojio ovoliki iznos pravi je sretnik. Sretna sam, ali bih ipak više bila sretnija da sam ja dobitnica - kazala nam je Jasna Marković. Vjerujem da će sretni dobitnik te novce oročiti ili možda pomoći obitelji. Ja ne igram igre na sreću, jednostavno nemam sreće s time.


Kad bih dobila na Lotu kupila bih si svašta. Želja bi mi bila da si kupim kuću i auto. Želim puno sreće i pametno trošenje novca dobitniku
Lota - dodaje Jasna.


Jasna Marković

- Malo mi je krivo što ja nisam osvojio taj novac na Lotu, ali dobro, više sreće drugi put. Ne znam tko je dobitnik, a iskreno niti odakle je.

Kad bih osvojio veći iznos vjerojatno bih si kupio stvari koje mi uopće ne trebaju, jer lako je trošiti novac koji nisi zaradio - zaključuje Ivica Smojver iz Kutjeva.


Ivica Smojver

- Drago mi je da je netko iz našega kraja osvojio novce iako bi mi bilo još draže da sam ja dobitnica, ali što je tu je, barem netko. Kutjevom kruže razne glasine, priča se da je dobitnik iz Bekteža pa iz Kutjeva, ni sama više ne znam. Inače, rijetko kada igram igre na sreću, jednom sam osvojila 100 kn pa sam platila prijateljicama piće. Stvarno je bio dobar osjećaj.

Da sam dobitnica, novac bih vjerojatno uložila u nešto pametno, kupila bih auto, nekretninu, pomogla bih svojima. Nadam se da će sretni dobitnik novce potrošiti na pravi način i da neće sve otići uzalud - kazala nam je Kutjevčanka Luca Bjelobrk.


Luca Bjelobrk

- Uhh, kako bih komentirao osvojeni dobitak na Lotu? - Pa lijepo, drago mi je. Načuo sam da je dobitnik iz Vetova ali ne znam tko je. Igram Loto 25 godina i nisam dobio ništa, ljudi su prvo pomislili da sam ja taj sretnik. Kada bih osvojio toliki novac u tom trenutku nebih znao što mi je potrebno.

Većinu novca bih potrošio na razne fešte gdje bih pozvao obitelj i prijatelje. Ne bih ni lipe uložio, putovao bih svijetom i uživao, ne cijenim novac puno tako da bi mi bilo svejedno na što bi ga potrošio - rekao nam je Đuro Poljaković iz Kutjeva.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI