¨Imam problema s kralježnicom pa školu plivanja koristim i kao terapiju¨

Andrija svakodnevno dolazi u Školu plivanja
(FOTO: Bojan Miščević)

17.07.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 5429

Škola plivanja na požeškim bazenima je u punom jeku. Prijepodnevne sate  mnoga djeca koriste za naučiti plivati, a oni koji to već znaju za izbrusiti svoje plivačke tehnike.

Djeca koriste rekvizite i pomagala kako bi lakše i bolje naučili plivati, a da nisu tu samo zbog zabave već da plivanje pomaže i zdravlju rekao nam je Andrija.

- Imam problema s kralježnicom pa školu plivanja koristim i kao terapiju. Super mi je ovdje, svi se družimo, a od tehnika plivanja draži mi je kraul od prsnog - kaže Andrija.





- Došao sam u školu plivanja naučiti plivati i savladati tehnike, a najviše volim prsno. Imam puno prijatelja ovdje, družimo se i super nam je -  mokar i sa smiješkom na licu kaže nam Emil.

Odmor od plivanja na klupi uz bazen potražio je Lovro.

- Malo mi je hladno pa sam izašao na sunce. Ovdje sam na nagovor roditelja, ali i dvojica braće su ovdje pa da ne budem sam kod kuće. Najbolje mi ide kraul - kaže Lovro kojeg smo zatekli kako se sunča na klupi.

- Radi se dva školska sata po grupi. Prvi program je obuka neplivača, a drugi dio programa je usavršavanje plivačkih tehnika, kraul i prsno. Nas je trenutačno sedam raspoređeno na djecu, klinci su kod svakog trenera raspoređeni u dvije grupe.Termini su takvi kako bi se mogli posvetitI manjim grupama u radu -  rekao nam je Alen Ivanović, jedan od sedam trenera zaduženih za djecu.

- Imamo odlične reakcije roditelja koji su doveli djecu u školu plivanja. Želimo im se zahvaliti na povjerenju i što su prepoznali kvalitetu programa Škole plivanja 2015. - zaključuje Ivanović.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI