APP-ov vozač zaboravio pokupiti putnice: ¨Ostavljene su da čekaju na suncu!¨

Autobusni kolodvor u Požegi
(FOTO: Vjeran Blašković)

17.07.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 16747

"Kćer mi je danas s prijateljicama trebala krenuti kući s ljetovanja. Međutim APP-ov autobus zaboravio ih je pokupiti. Ostavljene su da čekaju na suncu. To je nedopustivo", javio nam se ogorčeni roditelj 18- godišnjakinje iz Požege.

- Njih sedam prijateljica ljetovale su u Gajcu na Pagu. Autobus koji je krenuo iz Novalje trebao je skrenuti u apartmansko naselje Gajac po njih u 9,30 sati. Međutim, vozač ih je očigledno zaboravio. Nakon 50-ak minuta nazvale su APP gdje im je to i potvrđeno. Sada moraju više od dva sata čekati na suncu da po njih dođe Autotransov autobus koji će ih prevesti do Zagreba nakon čega moraju presjesti u drugi autobus za Požegu - prepričava dalje roditelj jedne od djevojaka.

- Točno je da autobus nije skrenuo u Gajac po putnike. Ne znamo zašto je do toga došlo. Nismo još zvali vozača jer on sada vozi. U trenutku kad su nam se djevojke javile, autobus je već prešao na kopno tako da se nije vratio po njih - rekao nam je Igor Krpan, direktor putničkog prijevoza u APP-u.


Kaže da im kupljene putničke karte vrijede i za taj drugi autobus te da će ih u Zagrebu dočekati predstavnik APP-a koji će im pomoći prilikom presjedanja u autobus za Požegu.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI