Požežanima dva srebra: ¨Bilo je pakleno vruće, padali smo i udarali u drveće¨

Marko Batori osvojio je drugo mjesto
(FOTO: BBK Požega)

13.07.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 3210

Jelena Vukosavljević, članica Brdsko biciklističkog kluba Požega nakon tri je zahtjevna kruga osvojila drugo mjesto na 7. XC utrci Slavonsko brdsko-biciklističke lige na Banovom brdu u organizaciji BK Osijek 2010. Požežani su nastupili u dvije kategorije s četvero vozača.



Marko Batori nakon šest je krugova također drugi, u elite kategoriji. Plasirao se odmah iza viceprvaka Hrvatske Tomislava Nemeta kojem je ovo bila domaća staza.


Požežanin Filip Štimac se pomalo vraća formu te je na utrci na Banovom brdu osvojio sjajno četvrto mjesto, a ovo mu je prva sezona u elite kategoriji. Zbog problema s disanjem Josip Pavičić utrku je završio u drugom krugu.


- Bilo je pakleno vruće, bez obzira što je većina staze u šumi. Spustovi su bili iznimno tehnički zahtjevni zbog korijenja i nagnutog terena po kojima smo morali voziti slalom između stabala. Sve to je začinilo 150 metara visinske razlike pa je većina vozača ili pala ili pokupila neko drvo.

Pozivamo sve bicikliste koji bi se htjeli okušati u brdskom biciklizmu da nam se jave te da se s nama okušaju u natjecateljskom biciklizmu. Sve što je potrebno je ispravan bicikl, kaciga i puno dobre volje – poručuju iz BBK Požega.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI