¨Lako je za sijeno. Bitno je da se vatra nije proširila na selo¨ (foto)

Zapalilo se sijeno obitelji Josipović iz Kunovaca
(FOTO: Lidija Galić)

11.07.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 4962

Brzom intervencijom djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Požega spriječene su veće posljedice požara koji je oko 12 sati izbio u Kunovcima pored Požege. Gorjelo je staro sijeno.






- Bila sam u gradu kad me nazvala susjeda i rekla da nam gori sijeno. Odmah sam krenula autom kući i vidjela da su vatrogasci već ispred mene. Odmah mi je bilo malo lakše – prepričava Željka Josipović.




Na prikolicu su, kaže, prije nekoliko dana utovarili staro sijeno kako bi ga odvezli u polje da istrune te da imaju gdje dovesti novo.





- Bili smo tu 20 minuta prije nego što je požar izbio. Samo što smo otišli kući susjeda je došla reći da je izbio požar. Najvjerojatnije je sijeno bilo vlažno i zbog visoke je temperature pomalo tinjalo i na kraju se zapalilo. Ma da je samo malo duže potrajalo sve bi izgorjelo. Lako je za sijeno. Bitno da se vatra nije proširila na selo - dodaje njezin suprug Josip.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI