¨Bolju suprugu nikad ne bih poželio. Nema šanse da bi bilo što napravila našem Patriku¨

Ivana i Patrik Fogadić nestali su noćas
(FOTO: Facebook)

07.07.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 13170

Bilo je oko jedan sat u noći kad je Valentinu Fogadiću (38) iz Totovca pored Čakovca prijateljica njegove devet godina mlađe supruge Ivane javila da mu je supruga nestala. Poruka koju je Ivana (29) objavila na Facebook profilu upućuje na najgore, a iz nje je vidljivo da ju je najvjerojatnije, smatra Valentin, napisala u afektu. Ivana je sa sinom, u noći s nedjelje na ponedjeljak, u nepoznatom pravcu otišla u Opel Astri sivo-plave boje, čakovečkih registarskih oznaka ČK 783 GC. Od tada Valentin, njegovi brat i sestra, policija, HGSS, zmajari i brojna rodbina traže bilo kakav trag koji bi locirao Ivanu i njihovog sina jedinca Patrika (5).

- Bio sam na terenu i došao sam kući čim sam čuo što se dogodilo. Nikad ni u jednom trenutku Ivana nije dala naslutiti da bi učinila tako što – prepričava Valentin koji je sve do 1999. godine živio u Mihaljevcima pored Požege.

- Upoznali smo se na moru i vjenčali prije sedam godina. Ivana je bila divna supruga i majka. Bolju nikad ne bih poželio. Nema šanse da bi bilo što napravila našem Patriku – dodaje Valentin.


Ivanin mobitel je isključen, jučer je nakratko lociran u blizini mjesta u kojem žive. Odmah su krenuli u potragu, nažalost bez rezultata.


- Tražili smo posljednjih dana apartman negdje na moru jer smo željeli obiteljski otići na ljetovanje. Doista ne znam što ju je nagnalo na tako nešto. To mi i je najčudnije jer nikad ni u jednom trenutku nije dala naslutiti da je spremna na takav potez. Iako je telefon ugašen, zovem je svakih nekoliko minuta. Ivana je iz Otoka i upravo sam pričao s njezinom majkom. U kontaktu smo sa svima. Sve ćemo napraviti samo da ih nađemo. – kaže.

- Moramo ih naći, žive i zdrave. Ne može drukčije završiti – završava kroz suze Valentin Fogadić.

Valentinov brat Robert kaže da je potraga danas proširena te zahvaljuje svima koji im pomažu u potrazi za njegovim nećakom i šogoricom za koju kaže da je neizmjerno cijeni i voli jer je dobra osoba.

- Molim sve, znane i neznane, ako ste vidjeli ovog dječaka i ženu u ovakvom autu, hitno javite policiji ili meni osobno na broj 099 333 65 00. Od srca zahvaljujem na bilo kojoj informaciji – objavio je na svom Facebook profilu Valentinov brat i Ivanin šogor Robert Fogadić.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI