¨Ja sam svoj problem riješio sam, ali otkud pijesak u vodi ako se cijevi redovito ispiru?¨

Antun Starčević žali se na pijesak u vodi iz vodovoda
(FOTO: Lidija Galić)

04.07.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 6041

"U listopadu 2011. godine sam izmiještao vodovodne cijevi te vidio da u vodokotliću ima pijeska. Budući da sam ugrađivao novi bojler smatrao sam da trebam staviti dodatnu zaštitu i kupio sam filter za vodu. Platio sam ga oko 400 kuna", prepričava Antun Starčević iz požeške Ulice kneza Branimira.

Kaže da filter čisti svakih šest mjeseci te da bi, s obzirom na količinu pijeska, vjerojatno to trebao raditi i češće. Kad je vidio da su na Sajmištu djelatnici "Tekije" ugrađivali filtere kućanstvima otišao je u Tekiju ukazati im da se sa sličnim problemima bore i oni u brdskim dijelovima grada.

- Nisu mi vjerovali jer su mislili da se s pijeskom u vodi bore samo građani u nižim dijelovima grada, odnosno na Sajmištu. Pitali su me je li možda moja kuća zadnja na priključku, ali nije. Rekli su da će doći vidjeti o čemu se radi. Ne tražim ja od njih nekakvu naknadu. Neka mi ugrade filter kakve su na Sajmištu ugrađivali jer takvi su puno bolji, a problem je gotovo isti kao kod tih ljudi - kaže Starčević.





Trenutačno problem rješava s postojećim filterom, no smatra da treba "Tekija" poduzeti konkretnije poteze.

- Ja sam svoj problem riješio sam, ali to nije rješenje. Otkud pijesak u vodi ako se cijevi redovito ispiru? - pita na kraju Starčević.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI