U subotu knjige posudite u pješačkoj zoni i učlanite se za samo 50 kuna

Knjižnica bez zidova
(FOTO: Lidija Galić)

02.07.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 2298

U subotu, 4. srpnja, u okviru programa Požeškog kulturnog ljeta Gradska knjižnica i čitaonica ponovno izlazi izvan zidova same zgrade i seli se u pješačku zonu.

- Uz našu standardnu uslugu posuđivanja i vraćanja knjiga na otvorenom, u sklopu programa "Knjižnica bez zidova" pripremili smo program za djecu i odrasle te ćemo građanima ponuditi sniženu cijenu jednogodišnjeg upisa u knjižnicu po cijeni od 50 kuna. Program će trajati od devet do 13 sati – najavila je Aleksandra Pavlović, ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Požega uz poziv sugrađanima da dođu i izaberu neku od ponuđenih knjiga i filmova u kojima će uživati ovog ljeta.

U sklopu "Knjižnice bez zidova" održat će se i mali sajam stripova namijenjenog požeškim stripofilima. Krenuo je i program "Ljeto u knjižnici" s posebnim naglaskom na aktivnosti za djecu.


- Cijelo ćemo ljeto imati redovite pričaonice četvrtkom uz tjedne tematske radionice. Sve počinje knjigom, nakon čega se,pod vodstvom djelatnice dječjeg odjela, prelazi na kreativan rad gdje će djeca izrađivati motive iz književnog predloška. Ni radionica za odrasle ne miruje te će u subotu u pješačkoj zoni prikazati na čemu trenutačno rade. Pozivamo odrasle da dođu pogledati rad i radove kreativne radionice te nam se pridruže – dodala je Pavlović.


Odjel za odrasle i Čitateljski klub pripremili su izbor iz literature za ljeto kako bi članovima knjižnice olakšali izbor knjiga za čitanje, a Glazbeni odjel nudi izbor najnovijih filmova kroz tematske tjedne.

Cjelokupan program dostupan ja na internetskim i Facebook stranici Gradske knjižnice i čitaonice u Požegi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI