Luksovci osvojili prva mjesta u juniorskoj i kadetskoj kategoriji

Biciklisti Luks Racing Teama u D. Miholjcu
(FOTO: Luks R.T.)

01.07.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3593

Biciklisti požeškog Luks Racing Teama sudjelovali su u nedjelju na utrci Slavonske brdsko-biciklističke lige u Donjem Miholjcu. Među kadetima natjecali su se Mirko Budimlić i Nino Pavičić, a među juniorima Zvonko Pedić. Glavni je cilj sudjelovanja u ovoj utrci zapravo vidjeti u kakvoj su formi prije Državnog prvenstva koje se održava 19. srpnja u Dubovcu.

Budimlić je osvojio prvo mjesto među kadetima odvezavši više od 4 kilometra za manje od 50 minuta, a drugoplasiranog je ostavio dvije minute iza sebe. Pavičić je nakon kvara na biciklu utrku završio peti.

Zvonko Pedić je također osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji.


- Ovim rezultatima naši požeški biciklisti su potvrdili napredak forme i potvrdili da je poziv Mirka Budimlića u reprezentaciju početnika do 15 godina opravdan te da njegov nastup na Europskom prvenstvu ima osnove i u rezultatima. Isto tako i Zvonko rezultatima je sve bliži pozivu u reprezentaciju u kategoriji Juniora. Iduća utrka se vozi 5. srpnja na stazi Šuma Striborova u Slavonskom Brodu i ta će utrka biti i generalna proba naših požeških biciklista LUKS Racing Teama pred Nacionalno prvenstvo - komentirao je Igor Marač, predsjednik BK Luks Racing Team.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI