Vozio neregistrirani skuter pijan, bez dozvole i kacige

Policija - ilustracija
(FOTO: PU požeško-slavonska)

30.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4850

Policijska uprava požeško-slavonska jučer je zabilježila dva ugrožavanja javnog prometa i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Oko 10,30 sati u Donjoj Obriježi kod Pakraca prilikom kontrole prometa zaustavljen je 56-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola (0,9 promila) upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom marke Italscooter. Kod sebe nije imao ni vozačku dozvolu ni zaštitnu kacigu.

Oko 21,30 sati u Ulici Eugena Podubskog u Pleternici policija je zatekla 56-godišnjeg vozača traktora IMT s pridodanim priključnim vozilom slavonskobrodskih registarskih oznaka. 56-godišnjak je bio pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0,6 promila.


Obojica su smješteni u policiju i protiv njih slijede optužni prijedlozi.


Jučer poslijepodne u mjestu Jaguplije na području općine Brestovac 18-godišnjak je vikao i tako narušavao javni red i mir. I on je zaradio optužni prijedlog, doznajemo iz policijskog izvješća.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI