Houra očekuje dobru atmosferu: ¨Vidimo se u subotu u Požegi!¨

Prljavo kazalište
(FOTO: Prljavo kazalište/Facebook)

18.06.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 4852

Nakon šest godina, Požežani će imati priliku u svom gradu ponovno čuti Prljavo kazalište, najveći band s ovih prostora u kojem od 2001. godine klavijature svira naš Požežanin Jurica Leikauff.

Riječ je koncertu u sklopu Pantastic turneje kojom obilježavaju 25 godina od velikog koncerta na zagrebačkom Trgu Republike.

- Bio je to prekrasan koncert i to je sigurno jedan od velikih trenutaka u životu. No, iza banda je više od 40 godina rada i ne usudimo se vezati za neke obljetnice jer tijekom dugogodišnjeg postojanja Prljavog kazališta bilo bi puno puno takvih obljetnica. Odgojen sam na Kennedyjevski način i zapravo promišljamo što mi možemo više kao ljudi napraviti, o nekima drugima ne želim polemizirati i mislim da to nije niti potrebno – rekao nam je Jasenko Houra, frontmen Prljavaca.


U Požegi će svirati svoj uobičajeni koncertni program sastavljen od brojnih hitova nastalih u dugogodišnjem postojanju banda.


- Koncepciju koncerta ne mijenjamo previše. Moguće je da unutar nekog bloka odsviramo pjesmu ili dvije koje obično ne sviramo. Sve ovisi o publici i očekujemo dobru atmosferu. Koncert će trajati oko dva sata i u to smo uklopili sve ono što smo uvidjeli da naša publika želi čuti. Svi su do sada bili zadovoljni i vjerujem da će tako biti i u Požegi – dodao je Houra te pozvao Požežane na koncert, u subotu 20. lipnja od 21 sat na Trgu sv. Trojstva.

- Pozdrav svima u Požegi i vidimo se u subotu – poručio je na kraju.

Prije koncerta požeški će trg, poručuju organizatori, biti pretvoren u oazu zabave i osvježenja uz nagradne igre te posebno iznenađenje - druženje s Prljavim kazalištem.

Koncert se održava u organizaciji Grada Požege i Turističke zajednice Grada, a ulaz je besplatan.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI