Vidovčani doživjeli potpuni potop: ¨Žao mi je što nismo zabili barem gol¨

14.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 6737

Nogometaši Dinama iz Vidovaca i Dervišage nisu uspjeli u kvalifikacijama za ulazak u 4. HNL istok. Danas su u uzvratnoj utakmici u Slavonskom Brodu poraženi od ekipe Graničara iz Brodskog Varoša visokim rezultatom 6:0. Utakmica je odigrana na stadionu Marsonije jer se na stadionu u Brodskom Varošu izvode radovi, no Graničar je svejedno imao veliku podršku domaće publike, a Vidovčani se u toj situaciji nisu dobro snašli.

- Dobro smo započeli utakmicu, međutim prvi gol smo primili nakon pogreške našeg golmana. Tada je krenulo nizbrdo, do poluvremena smo primili još jedan gol, a u nastavku utakmice katastrofa. Žao mi je što nismo zabili barem gol, imali smo izgledne prilike i mislim da smo i u prvoj i u drugoj utakmici trebali postići gol. Graničar je kvalitetnija ekipa i ekipno i pojedinačno, zasluženo su prošli kvalifikacije i ja im čestitam. Čestitam i svojim igračima na osvojenom prvenstvu, išli smo u kvalifikacije da ih odigramo i da probamo, nemam im što zamjeriti - rekao nam je Krešo Poleti, trener Dinama.

U prvoj je utakmici, odigranoj u srijedu u Vidovcima, Graničar pobijedio s 0:1, tako da je ukupni rezultat nakon dva susreta 7:0.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI