¨Tražit ćemo da se za tjedan dana Gupčeva službeno pusti u promet¨

Antonija Jozić u obilasku radova
(FOTO: 034portal)

14.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 6196

"Obišla sam radove u Ulici Matije Gupca i Eugena Podubskog. Bez obzira na produženje roka za završetak, radovi teku užurbano i prema mojim informacijama tijekom sljedećeg tjedna postavit će se završni sloj asfalta u Ulici Matije Gupca pa ćemo zatražiti da se nakon toga cesta službeno pusti u promet. Rok je, pretpostavljam, produžen od strane Hrvatskih cesta iz razloga što je još preostalo postaviti lampe na stupove javne rasvjete, završiti nogostupe te urediti zelene površine", rekla nam je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.



Gradonačelnica tvrdi da se radovi bliže kraju te da će ceste biti prohodne i prije roka.


- Što se tiče Ulice Eugena Podubskog, jučer je na jednom dijelu kolnika postavljen prvi sloj asfalta, danas se završavaju rubnjaci cijelog dionicom i prema mojim informacijama sljedećeg tjedna će prvi sloj asfalta biti postavljen u cijeloj ulici. Nogostupi su već gotovi i preostaje uređenje kolnih ulaza. Najveći zahvat na toj dionici je izgradnja mosta i radi toga je produžen rok. Stari most je srušen, instalacije su prebačene te kreće izgradnja novog. U Ulici kralja Zvonimira radi se odvodnja i sljedećeg tjedna će biti postavljen tampon - objašnjava Jozić.




- Svakodnevno imam pozive građana, ovaj put iz razloga jer su sretni i zadovoljni da se radovi bliže kraju i uistinu sam zahvalna svima na strpljenju i razumijevanju, svakoj primjedbi i prijedlogu - ustvrdila je.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI