¨Bazeni rade do 20 sati. Vodu kontroliramo triput dnevno¨

13.06.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 14472

"Nije točno da bazeni nisu radili u utorak u 18,30. Pretpostavljam da je građanin koji je došao pokušao ući na kriva vrata jer na bazene se ulazi s desne, a ne s lijeve strane objekta gdje je na vratima bio lanac s katancem", rekao nam je Goran Ribičić, ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Požega nakon pritužbe čitatelja da su bazeni bili zaključani prije kraja radnog vremena.

- Osobno sam u to vrijeme bio na bazenima jer sam čekao kuglačku ekipu iz Nove Gradiške kako bih im otvorio kuglanu da mogu odraditi trening – tvrdi Ribičić.

Poručuje da su bazeni otvoreni svakodnevno do 20 sati, a nakon 18 sati ulaz je besplatan.Prema planu bazeni se obično prazne nedjeljom navečer, ponedjeljkom se čiste i pune da bi za utorak bili spremni za kupače i Školu plivanja.


- Sve ipak ovisi o vremenu i čistoći Veličanke. Ako najavljuju ciklonu i ružno vrijeme s pražnjenjem ćemo, primjerice, pričekati još koji dan te prolaskom ružnog vremena bazen isprazniti, očistiti i napuniti. Voda se u bazenima kontrolira triput dnevno i u slučaju da parametri nisu zadovoljeni voda će se promijeniti bez obzira o kojem je danu u tjednu riječ – pojašnjava Ribičić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI