¨Bazeni rade do 20 sati. Vodu kontroliramo triput dnevno¨

13.06.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 14439

"Nije točno da bazeni nisu radili u utorak u 18,30. Pretpostavljam da je građanin koji je došao pokušao ući na kriva vrata jer na bazene se ulazi s desne, a ne s lijeve strane objekta gdje je na vratima bio lanac s katancem", rekao nam je Goran Ribičić, ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Požega nakon pritužbe čitatelja da su bazeni bili zaključani prije kraja radnog vremena.

- Osobno sam u to vrijeme bio na bazenima jer sam čekao kuglačku ekipu iz Nove Gradiške kako bih im otvorio kuglanu da mogu odraditi trening – tvrdi Ribičić.

Poručuje da su bazeni otvoreni svakodnevno do 20 sati, a nakon 18 sati ulaz je besplatan.Prema planu bazeni se obično prazne nedjeljom navečer, ponedjeljkom se čiste i pune da bi za utorak bili spremni za kupače i Školu plivanja.


- Sve ipak ovisi o vremenu i čistoći Veličanke. Ako najavljuju ciklonu i ružno vrijeme s pražnjenjem ćemo, primjerice, pričekati još koji dan te prolaskom ružnog vremena bazen isprazniti, očistiti i napuniti. Voda se u bazenima kontrolira triput dnevno i u slučaju da parametri nisu zadovoljeni voda će se promijeniti bez obzira o kojem je danu u tjednu riječ – pojašnjava Ribičić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI