Neferović na Prauljama: ¨Nagodinu ćemo riješiti spoj iz Hanžekovićeve prema Varelovcu¨

Gradski čelnici posjetili su Ciglanu i Praulje
(FOTO: Pozega.hr)

11.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4328

Prilikom nedavnog posjeta gradonačelnika Vedrana Neferovića i njegovih zamjenika Marija Pilona i Darka Puljašića požeškim mjesnim odborima Ciglana i Praulje, gradonačelnik je najavio uz asfaltiranje Ulice dr. Matije Kožića i nogostup te probijanje na Varelovac. Budući da isti problem muči i mještane iz donjega dijela Hanžekovićeve ulice (spoj prema ulici Varelovac) te nešto novije Dragmanine ulice, gradonačelnik je okupljenim mještanima kazao kako u ovoj godini rješavanje tih njihovih problema nije planirano, jer za to jednostavno nema novca, a kao jedan od glavnih razloga naveo je Vladinu odluku od drukčijoj raspodjeli poreza na dohodak zbog čega će gradski proračun ove godine ostati bez 6-7 milijuna kuna izvornih proračunskih sredstava, objavljeno je na službenim stranicama Grada Požege.

- Ako smo lani u ovom dijelu gradu asfaltirali Schwartzovu ulicu, a ove ćemo godine Kožićevu, nagodinu bismo mogli konačno riješiti i taj spoj iz Hanžekovićeve prema Varelovcu, odnosno i Ulicu Ervine Dragman. Dakle, svake godine pomalo, jer moramo misliti i na druge gradske dijelove, kako bismo doista mogli ravnomjerno razvijati grad, što nam je želja i cilj – kazao je gradonačelnik Neferović okupljenim stanovnicima Praulja.

Obišlo se još nekoliko lokacija u ta dva mjesna odbora, tamošnja dječja igrališta koja traže manje zahvate koji će se ubrzo odraditi, zatim Čakalićevu, Kuntarićevu i Pakračku ulicu.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI