Neferović na Prauljama: ¨Nagodinu ćemo riješiti spoj iz Hanžekovićeve prema Varelovcu¨

Gradski čelnici posjetili su Ciglanu i Praulje
(FOTO: Pozega.hr)

11.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4322

Prilikom nedavnog posjeta gradonačelnika Vedrana Neferovića i njegovih zamjenika Marija Pilona i Darka Puljašića požeškim mjesnim odborima Ciglana i Praulje, gradonačelnik je najavio uz asfaltiranje Ulice dr. Matije Kožića i nogostup te probijanje na Varelovac. Budući da isti problem muči i mještane iz donjega dijela Hanžekovićeve ulice (spoj prema ulici Varelovac) te nešto novije Dragmanine ulice, gradonačelnik je okupljenim mještanima kazao kako u ovoj godini rješavanje tih njihovih problema nije planirano, jer za to jednostavno nema novca, a kao jedan od glavnih razloga naveo je Vladinu odluku od drukčijoj raspodjeli poreza na dohodak zbog čega će gradski proračun ove godine ostati bez 6-7 milijuna kuna izvornih proračunskih sredstava, objavljeno je na službenim stranicama Grada Požege.

- Ako smo lani u ovom dijelu gradu asfaltirali Schwartzovu ulicu, a ove ćemo godine Kožićevu, nagodinu bismo mogli konačno riješiti i taj spoj iz Hanžekovićeve prema Varelovcu, odnosno i Ulicu Ervine Dragman. Dakle, svake godine pomalo, jer moramo misliti i na druge gradske dijelove, kako bismo doista mogli ravnomjerno razvijati grad, što nam je želja i cilj – kazao je gradonačelnik Neferović okupljenim stanovnicima Praulja.

Obišlo se još nekoliko lokacija u ta dva mjesna odbora, tamošnja dječja igrališta koja traže manje zahvate koji će se ubrzo odraditi, zatim Čakalićevu, Kuntarićevu i Pakračku ulicu.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI