Ostavio ju nakon seksa na prvom sastanku pa ga optužila za silovanje

Gradski željeznički kolodvor u Glasgowu
(FOTO: Wikimedia Commons)

10.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4548

Škotski sud proglasio je 35-godišnju Karen F. iz Glasgowa krivom zbog lažne optužbe za silovanje. Ona je, naime, prije 3 godine na prvom sastanku s 23-godišnjim mladićem ostala sama nakon seksa u vlaku. Ljuta i žalosna što ju je ostavio, rekla je policajcima da ju je napastovao i seksualno iskoristio.

Kako piše britanski Mirror, nakon prvog sastanka u Glasgowu, par je ušao u vlak kako bi se mladić vratio kući u obližni Blantyre. U vlaku su imali spolne odnose, a po izlasku iz vlaka mladić joj je rekao da mora na WC. Nije se vratio. Karen je od prolaznika tražila da joj posude mobitel kako bi mu poslala poruku koja je glasila: "Hvala ti što si me iskoristio nakon noći koju sam ja platila". Policiji je ispričala da ju je silovao. Mladića je sljedećeg dana policija pronašla na radnom mjestu. Odveli su ga u postaju na ispitivanje i ubrzo pustili.

Nadzorne kamere u vlaku zabilježile su njihovo putovanje i na snimci se jasno vidi kako je Karen dobrovoljno imala seksualne odnose s mladićem. Da nema snimke, mladić bi vjerojatno završio u zatvoru kao silovatelj. Ovako će u zatvoru završiti žena koja ga je lažno optužila. Proglašena je krivom, a duljina zatvorske kazne će joj biti određena sljedećeg mjeseca.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI