Dinamo poražen, ali nada ostaje: ¨Oni su svoju šansu iskoristili, mi svoju nismo¨

Detalj s utakmice Dinamo - Graničar
(FOTO: Josip Marković)

10.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4869

"Vidi se da je Graničar prava, iskusna ekipa. Znaju čuvati loptu, igrali su koliko su trebali. Međutim, nismo ni mi bili bezopasni", rekao nam je nakon prvog kvalifikacijskog susreta za ulazak u 4. HNL Krešo Poleti, trener Dinama iz Vidovaca.

Dinamo je danas na svom terenu izgubio od Graničara iz Brodskog Varoša, ovogodišnjeg prvaka 1. ŽNL Brodsko-posavske županije, minimalnim rezultatom 0:1. Iako ovakav ishod nije idealan, ipak daje nadu pred uzvratni susret jer, kako kaže trener Poleti, Vidovčani se u početku nisu snašli.

- Moji igrači su jako loše ušli u utakmicu, postavili su se kao da im je došao Manchester. Oni su nam zabili gol u prvom poluvremenu. Mi smo u nastavku utakmice igrali bolje, imali smo i stopostotnu priliku kad je Ciglar pogodio gredu, ali na kraju moram reći da su gosti zasluženo pobijedili. Iskoristili su svoju priliku, mi svoju nismo. Čestitam i njima, ali i svojim igračima, na dobroj utakmici - rekao je Poleti.


- U nedjelju idemo u Slavonski Brod, tamo će se igrati uzvratna utakmica. Pokušat ćemo odigrati što bolje, moramo probati pobijediti - ustvrdio je trener Dinama.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI