Policija još utvrđuje sve okolnosti: Teško ozlijeđena djevojka (20) bori se za život (foto)

Prometna nesreća u Ulici sv. Roka
(FOTO: Lidija Galić)

09.06.2015. | L. Galić/M. Nakić
Pregleda: 25567

NOVO 21:30 >> Teško ozlijeđena djevojka je na Jedinici intenzivnog liječenja u požeškoj bolnici. Tamo su nam rekli da je u životnoj opasnosti.

Dodano u 22:00

Policija je obavila očevid, ali sve okolnosti događaja još uvijek nisu utvrđene.


- Oko 16,20 sati u Ulici sv. Roka 61-godišnja vozačica automobila marke Ford, požeških registarskih oznaka, udarila je vozilom u 20-godišnjakinju koja je na još neutvrđen način prelazila kolnik. 20-godišnjakinja je udarila u vjetrobransko staklo automobila i pala na cestu. Prevezena je vozilom Hitne pomoći u požešku bolnicu gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život. Sve okolnosti ovog događaja još se utvrđuju - rekla nam je Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.


Prve informacije s mjesta događaja

"Čula sam jaki udarac i odmah istrčala. Na kolniku je, na desnom boku, bespomoćno ležala djevojka stara dvadesetak godina. Mislim da je studentica jer je svakog dana viđamo odavde da prolazi. Bilo je strašno", prepričava vlasnica prodavaonice u Ulici sv. Roka gdje je, u blizini raskrižja prema Tekiji, oko 16,25 sati na djevojku naletjela vozačica Ford Mondea požeških registarskih oznaka.

Očevidci kažu da je hitnoj pomoći trebalo gotovo 15 minuta da dođu na mjesto događaja te da je djevojka u međuvremenu došla k svijesti i glasno jaukala.





- Bilo je grozno slušati kako od bolova jauče. Od straha se nisam usudila ni prići, no susjeda iz frizerskog salona je dotrčala i pokrila je ručnicima jer je jako padala kiša, a djevojka se sva tresla. Iz glave joj je curila krv – dodaje naša sugovornica.

Vozačica Mondea je u šoku, a očevici kažu kako im je rekla da je krenula kod muža u bolnicu.

- Vozila sam polako jer je jako padala kiša. Odjednom mi je ta djevojka, vjerojatno u namjeri da što prije pobjegne od kiše, istrčala pred automobil. U sekundi sam bila pored nje i pokušala pomoći – prepričala nam je vozačica te od stanara zatražila vode jer joj je, kako je rekla, jako loše.















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI