Gupčeva će biti završena za tjedan dana, a Zvonimirova tek idućeg mjeseca

Radovi u Ulici Eugena Podubskog
(FOTO: Josip Marković)

07.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4512

Kad će završiti radovi na državnim cestama kroz Pleternicu, često je pitanje naših čitatelja koje primamo posljednjih dana. Prema riječima Antonije Jozić, gradonačelnice Pleternice, cesta prema Frkljevcima i Slavonskom Brodu trebala bi biti dovršena u zadanom roku, do sredine ovog mjeseca, ali radovi na drugom kraju grada će se produljiti još mjesec dana.

- Prema informacijama koje imam, Ulica Matije Gupca će biti završena i otvorena za sav promet do 16. lipnja. Zvonimirova i Eugena Podubskog se užurbano završavaju, no na toj će dionici, zbog izgradnje mosta, rok biti produžen na sljedeći mjesec - rekla nam je gradonačelnica Jozić napomenuvši pritom da će se tijekom sljedećih desetak dana postaviti prvi sloj asfalta na preostale dijelove, od mosta prema Buku te u Ulici kralja Zvonimira. Uz to će se asfaltirati nogostup i kolni ulazi te će prometovanje ulicama biti omogućeno do kraja lipnja.

Podsjetimo, investitor radova na državnim cestama u Pleternici su Hrvatske ceste.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI