Hajduk završio sezonu na 5. mjestu: ¨Definitivno ostajemo u ovoj ligi¨

NK Hajduk
(FOTO: Mario Barać)

06.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5173

NK Hajduk iz Pakraca dobio je u posljednjem kolu Regionalne međužupanijske lige Istok (4. HNL) goste iz Otoka "bez ispaljenog metka". Posljednjeplasirani Otok, koji je već prije nekoliko kola izgubio teoretsku šansu za ostanak u ligi, nije došao u Pakrac pa se Hajduku piše pobjeda od 3:0. Pakračani su tako zauzeli 5. mjesto na kraju ove sezone.

- Peto mjesto je odlično, moram biti zadovoljan. Međutim, nisam zadovoljan drugim dijelom sezone. Koliko je prvi dio bio dobar, toliko je drugi dio bio žalostan. Još smo dobro i prošli na kraju jer smo na polusezoni ostali slabi s igračima - komentirao je Slavko Vuić, trener pakračkog Hajduka.

- Mi ćemo i sljedeće sezone igrati u ovoj ligi, ja sam član uprave i tako mi je predsjednik rekao. Mislim da trebamo tu ostati, tu je Hajduku mjesto. No, morat ćemo puno truda i volje uložiti da se nešto riješi po pitanju igračkog kadra koji nam je na polusezoni oslabljen. Starih igrača imamo dovoljno, treba nam više mladih igrača, kvalitetnih mladih kako bismo mogli bolje parirati ostalim klubovima u ovom rangu. Ne znam hoće li se to riješiti, ali ja sam dugo u ovom klubu i uvijek se nekako našlo rješenje u zadnji trenutak - dodaje Vuić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI