Djeca i umirovljenici i ove će godine ljetovati u Baški po povlaštenim cijenama

Odmaralište u Baški
(FOTO: Arhiv)

06.06.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 6132

Iako od lani požeškim odmaralištem u Baški na otoku Krku upravlja privatni investitor Robert Topalušić Orlović, djeca i umirovljenici s područja Grada Požege moći će ove godine ljetovati po povlaštenim cijenama.

- Osnovne škole s područja Grada Požege dostavile su popise učenika zainteresiranih za ljetovanje u požeškom odmaralištu u Baški. Prema dostavljenim popisima, ove će godine u Baški ljetovati 22 učenika koji, sukladno Odluci o socijalnoj skrbi Grada Požege, ostvaruju pravo na besplatno ljetovanje. Trošak ljetovanja po djetetu je 924 kune za sedam dana. Grad plaća i trošak prijevoza u iznosu od devet tisuća kuna - navodi se u odgovoru koji potpisuje tajnik Ureda gradonačelnika Slaven Paponja.

U Baški će ljetovati i djeca požeških osnovnih škola te Dječjih vrtića Požega i to u terminu od 15. do 21. lipnja. Prijavilo ih se 14, a trošak za djecu požeških vrtića snose njihovi roditelji dok Grad Požega snosi troškove prijevoza.


Cijena za vrtićku djecu, djecu iz Astma kampa i umirovljenike je 1.220 kuna za sedam dana ljetovanja. U skladu je to s Odlukom o davanju na korištenje i upravljanje Odmarališta u Baškoj Ženskom košarkaškom klubu Požega, ističe se dalje u odgovoru iz Grada.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI