NASLOVNAPOŽEGADRUŠTVOARHIV
Djeca i umirovljenici i ove će godine ljetovati u Baški po povlaštenim cijenama

FOTO: Arhiv

GRADSKO ODMARALIŠTE

Djeca i umirovljenici i ove će godine ljetovati u Baški po povlaštenim cijenama

06.06.2015. | Lidija Galić PREGLEDA: 4832

Iako od lani požeškim odmaralištem u Baški na otoku Krku upravlja privatni investitor Robert Topalušić Orlović, djeca i umirovljenici s područja Grada Požege moći će ove godine ljetovati po povlaštenim cijenama.

- Osnovne škole s područja Grada Požege dostavile su popise učenika zainteresiranih za ljetovanje u požeškom odmaralištu u Baški. Prema dostavljenim popisima, ove će godine u Baški ljetovati 22 učenika koji, sukladno Odluci o socijalnoj skrbi Grada Požege, ostvaruju pravo na besplatno ljetovanje. Trošak ljetovanja po djetetu je 924 kune za sedam dana. Grad plaća i trošak prijevoza u iznosu od devet tisuća kuna - navodi se u odgovoru koji potpisuje tajnik Ureda gradonačelnika Slaven Paponja.

U Baški će ljetovati i djeca požeških osnovnih škola te Dječjih vrtića Požega i to u terminu od 15. do 21. lipnja. Prijavilo ih se 14, a trošak za djecu požeških vrtića snose njihovi roditelji dok Grad Požega snosi troškove prijevoza.


Cijena za vrtićku djecu, djecu iz Astma kampa i umirovljenike je 1.220 kuna za sedam dana ljetovanja. U skladu je to s Odlukom o davanju na korištenje i upravljanje Odmarališta u Baškoj Ženskom košarkaškom klubu Požega, ističe se dalje u odgovoru iz Grada.

Tagovi: baška, odmaralište u baški, odmaralište, grad požega