Grom im spržio tehniku: ¨Djeca su se jako uplašila i počela vrištati¨

Vlatko Gomerčić
(FOTO: Lidija Galić)

05.06.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 8978

Jučerašnje nevrijeme zadalo je glavobolje obitelji Gomerčić iz Brestovca. Grom im je uništio četiri televizora, receiver, router, računalo i motor od kapije.

- Sve se dogodilo na brzinu. Supruga i ja krenuli smo na vožnju motorom, međutim nakon stotinjak metara smo se vratili jer su počele padati krupne kapi kiše. U trenutku kad smo ušli u kuću, u bor udaljen dvadesetak metara od naše kuće, udario je grom. Iz routera, televizora i računala su počele frcati iskre - prepričava Vlatko Gomerčić.

U dnevnom je boravku s njima bilo i troje djece.


- Jako su se uplašili i počeli vrištati. Pas je pobjegao. Kad sam izašao iz kuće vidio sam da se kapija od udara groma sama do pola otvorila. Upravo obilazim majstore i vidjet ćemo kolika će ukupna šteta biti - kaže Gomerčić.


U kući su poiskakali osigurači, a "preživio" je jedino TV koji je već duže vrijeme isključen jer je kći otišla raditi izvan Požege.

- Reciever i router su mi obećali dati novi. Kućanske sam aparate osigurao, međutim rečeno mi je danas da osiguranje ne pokriva štetu nastalu uslijed udara groma - dodao je na kraju Gomerčić.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI