Slavonija očekivano osvojila kup: ¨Nadamo se da ćemo opet dobiti prvoligaša¨

03.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 6181

Sasvim očekivano, požeška je Slavonija danas osvojila pehar ovogodišnjeg pobjednika Nogometnog kupa Požeško-slavonske županije. Nakon prve finalne utakmice, u kojoj su Požežani slavili protiv Jakšića gostujuću pobjedu s 1:7, danas je u Požegi Slavonija pobijedila s 3:1, tako da je konačni rezultat iz obje utakmice 10:2.

Dva pogotka je danas postigao Josip Martinović, od kojih jedan iz jedanaesterca, a jedan gol je dao Ivan Jakešević. I ovaj put jedini strijelac za Jakšić bio je Tihomir Filipović.

- Vidjelo se od samog početka da je utakmica revijalnog karaktera, prvo zbog sparnog vremena, a onda i zbog rezultata iz prvog susreta. Mi sada očekujemo u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa da ćemo dobiti nekog slabijeg protivnika. Ako prođemo pretkolo, u prvom kolu kupa bismo i ove godine mogli dobiti nekog prvoligaša za protivnika - rekao nam je Krunoslav Prpić, predsjednik Slavonije iz Požege.


- Danas smo puno bolje igrali nego u prvom susretu. Slavonija je opet bila bolja i imala je inicijativu, ali mi smo ovaj put pružili bolji otpor i bolje smo izgledali na terenu nego prije dva tjedna - rekao nam je Dino Gurdon, trener Jakšića koji će od jeseni zaigrati u 1. Županijskoj nogometnoj ligi.


Pehar kapetanu Slavonije Mili Paveliću uručio je predsjednik Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije Drago Lucić. Ovo je treća godina u nizu da je Slavonija osvojila Županijski kup. Oba puta dosad uspjela je proći pretkolo i u prvom kolu je ispala protiv pulskog prvoligaša Istre. Zasad se još ne zna tko će biti protivnik Slavonije u pretkolu kupa koje je na rasporedu krajem kolovoza.

FOTO Pogledajte galeriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI