Himna za prvake: Vidovčani dvostruki naslov proslavili novom pjesmom

Juniori Dinama iz Vidovaca - prvaci 1. ŽNL
(FOTO: NK Dinamo Vidovci/Facebook)

01.06.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 5820

NK Dinamo iz Vidovaca, prvak 1. Županijske nogometne lige u dvije kategorije - juniorskoj i seniorskoj - dobio je pravu rokersku himnu. Autori pjesme su Marijo Kovačević i Ivica Bumba, a otpjevali su je Ivica Bumba, Dragan Kapčević i Sanela Kovačević.



- Snimili su je prije par dana i objavili. Ideja je potekla od Ivice Bumbe koji je iz Vidovaca i dopredsjednika kluba. Bumbi se priključio Marijo Kovačević i to je njihov doprinos klubu. Napravili su dobru stvar, imamo himnu, a nagodinu slavimo 70 godina kluba. Pomalo sve već slažemo. Nismo 22 godine bili prvi u ligi, sad smo prvaci i s juniorima i sa seniorima. Mislim da je to prvi put u povijesti kluba da imamo dvostruki naslov - rekao nam je Tomislav Čabraja, predsjednik Nogometnog kluba Dinamo.


- Ja sam radio tekst i glazbu, a aranžman sam radio s Ivicom Bumbom u njegovom studiju Takt u Vidovcima. Bila je inicijativa da se napravi himna s nekim detaljima kluba, taman se to poklopilo uoči jučerašnje utakmice. "Đir" je navijački, gledali smo da pjesma bude malo modernija, da je prime šire mase, i mlađi i stariji. O ukusima se ne raspravlja, ali dao sam sve od sebe najbolje što sam mogao i ono što smatram da bi se moglo svidjeti ljudima - kazao nam je Marijo Kovačević, jedan od autora himne.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI