Himna za prvake: Vidovčani dvostruki naslov proslavili novom pjesmom

Juniori Dinama iz Vidovaca - prvaci 1. ŽNL
(FOTO: NK Dinamo Vidovci/Facebook)

01.06.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 5834

NK Dinamo iz Vidovaca, prvak 1. Županijske nogometne lige u dvije kategorije - juniorskoj i seniorskoj - dobio je pravu rokersku himnu. Autori pjesme su Marijo Kovačević i Ivica Bumba, a otpjevali su je Ivica Bumba, Dragan Kapčević i Sanela Kovačević.



- Snimili su je prije par dana i objavili. Ideja je potekla od Ivice Bumbe koji je iz Vidovaca i dopredsjednika kluba. Bumbi se priključio Marijo Kovačević i to je njihov doprinos klubu. Napravili su dobru stvar, imamo himnu, a nagodinu slavimo 70 godina kluba. Pomalo sve već slažemo. Nismo 22 godine bili prvi u ligi, sad smo prvaci i s juniorima i sa seniorima. Mislim da je to prvi put u povijesti kluba da imamo dvostruki naslov - rekao nam je Tomislav Čabraja, predsjednik Nogometnog kluba Dinamo.


- Ja sam radio tekst i glazbu, a aranžman sam radio s Ivicom Bumbom u njegovom studiju Takt u Vidovcima. Bila je inicijativa da se napravi himna s nekim detaljima kluba, taman se to poklopilo uoči jučerašnje utakmice. "Đir" je navijački, gledali smo da pjesma bude malo modernija, da je prime šire mase, i mlađi i stariji. O ukusima se ne raspravlja, ali dao sam sve od sebe najbolje što sam mogao i ono što smatram da bi se moglo svidjeti ljudima - kazao nam je Marijo Kovačević, jedan od autora himne.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI