Hajduk teško poražen u Vukovaru: ¨Nakon njihovog penala smo se raspali¨

NK Hajduk - NK NAŠK
(FOTO: Mario Barać)

31.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5328

Nogometaši pakračkog Hajduka danas su u pretposljednjem kolu Regionalne međužupanijske lige Slavonije i Baranje (4. HNL) izgubili od momčadi Vuteks Sloga u Vukovaru rezultatom 4:1.

Jedini pogodak za Pakračane postigao je Mario Milutin u prvom poluvremenu koje je završilo s 1:1. U nastavku Pakračani gube snagu, a domaćinu je krenulo pa je gol za golom, na kraju došao do ovako visoke pobjede. Trener Hajduka Slavko Vuić, pak, nije nezadovoljan igrom svojih igrača.

- Pohvaljujem dečke. Neki su bili u svatovima i svejedno su uspjeli doći na utakmicu, jako su dobro odigrali i na njih se ne mogu žaliti. U prvom smo poluvremenu čak i bili bolji, međutim nismo iskoristili sve prilike. U drugom poluvremenu sudac je svirao jedanaesterac za domaćina, oni su poveli s 2:1 i tada smo se raspali. Na kraju im čestitam na zasluženoj pobjedi, ali rezultat po meni nije realan - rekao je trener Vuić.


Hajduk će u posljednjem kolu sljedeće nedjelje na svom stadionu u Pakracu ugostiti ekipu Otoka.


- Ako njih ne pobijedimo, onda stvarno nikoga nećemo. Ima nas malo, 11 ili 12, ali potrudit ćemo se - ustvrdio je Vuić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI