Slavija još jednom opravdala titulu prvaka: ¨Slavit ćemo do kasno u noć¨

Igrači Slavije slave naslov prvaka 3. HNL istok
(FOTO: Josip Marković)

30.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5322

Nogometaši pleterničke Slavije još jednom su opravdali naslov prvaka 3. HNL istok. U pretposljednjem kolu i ujedno posljednjoj ovosezonskoj utakmici pred domaćom publikom Slavija je uvjerljivo i do nogu porazila goste iz Virovitice rezultatom 7:0. Naš drugi predstavnik u 3. ligi, požeška Slavonija je doživjela poraz u Čakovcu rezultatom 2:0 od domaćeg Međimurja.

Slavija - Virovitica 7:0

Utakmica u Pleternici bila je više revijalnog karaktera budući da je Slavija još prošlog vikenda osigurala naslov prvaka, a posljednja na ljestvici Virovitica je još prije nekoliko tjedana izgubila i teoretsku šansu da ostane u ovoj ligi. Zato su gledatelji uživali u lijepoj igri punoj golova u mreži gostiju. Po dva gola zabili su Josip Jakovljević i Davor Žafranić, a po jedan Tomislav Žuljević, Alen Jelčić i Mario Majstorović.







- Nije bilo nekog naboja niti imperativa, ali moji igrači su još jednom pokazali zrelost i odigrali maksimalno ozbiljno te mislim da publika može biti zadovoljna. Pozivam još jednom sve naše navijače, sugrađane i simpatizere da nam se pridruže na Stadionu malih sportova, slavit ćemo naslov prvaka i povijesni uspjeh našeg kluba do kasno u noć - rekao nam je Dalibor Bognar, trener Slavije.



FOTO Pogledajte fotogaleriju s utakmice Slavija - Virovitica.

Međimurje - Slavonija 2:0

Nakon niza pobjeda, Slavonija je danas poražena u gostima kod ekipe čakovečkog Međimurja rezultatom 2:0. Ujedno je to prvi poraz požeškog kluba otkad ga vodi trener Marijan Bakula.

- Došli smo u Čakovec oslabljeni bez četvorice standardnih igrača. Žao mi je jer kod rezultata 1:0 imali smo par "zicera" koje nismo zabili. Moji dečki su dobro igrali, samo da su imali malo više koncentracije. Drugi gol smo primili u 87. minuti. Međutim, Međimurje je jako dobra ekipa, bili su bolji i zasluženo pobijedili, to se mora priznati - komentirao je trener Bakula.

Budući da su Belišće i Vukovar danas također poraženi, Slavonija je zadržala 6. mjesto na tablici.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI