Požeški osnovnoškolci snimili dokumentarni film o svom gradu

Polaznici filmske radionice
(FOTO: Lidija Galić)

29.05.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 2620

Za samo četiri dana završen je prvi dokumentarni film snimljen u Radionici dokumentarnog filma održanoj u Gradskoj knjižnici i čitaonici u sklopu ovogodišnje Revije jednominutnog filma u Požegi.






U realizaciji filma, od snimanja i pisanja teksta do montaže, sudjelovalo je 16 učenika iz četiri požeške osnovne škole, a tema su im bili požeški trgovi.


- Bilo mi je lijepo raditi s ovim mladim ljudima. Kažem namjerno ljudima jer nakon što smo u ponedjeljak imali istraživački dan u utorak se nebo otvorilo i vrijeme je bilo sve, samo ne povoljno, ali nismo imali izbora jer smo morali snimiti film. Unatoč tome nitko nije kukao da mu nešto smeta ili mu nije po volji. Svi su bili skoncentrirani i izdržali su unatoč što nije baš bilo ugodno raditi po takvom vremenu. Hvala im svima, bili su sjajni polaznici – rekao je voditelj radionice Aleksandar Muharemović.





Film je premijerno prikazan u Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI