U Lipiku ukraden još jedan bicikl, provaljeno i u vikendicu kod Češljakovaca

Provala
(FOTO: ilustracija)

28.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 2297

Još jedan bicikl ukraden je iz podruma stambene zgrade u Vukovarskoj aveniji u Lipiku. Jučer je 45-godišnjak prijavio policiji krađu bicikla marke Gary Fisher, a krađa se mogla dogoditi tijekom protekla tri dana.

Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 20. siječnja do 27. svibnja provalio u kuću 59-godišnjaka, u kojoj nitko ne živi, u Ulici Eugena Kvaternika u Kusonjama pored Pakraca.

U ulici Vinogradski put u Požegi nepoznati počinitelj je provalio u razdoblju od 22. do 25. svibnja u ostavu u vlasništvu 82-godišnjaka. Ukraden je trimer i razni drugi predmeti.


U blizini Češljakovaca kod Kaptola nepoznati je počinitelj u razdoblju od 24. do 27. svibnja provalio u vikendicu 57-godišnjaka i ukrao razne predmete.


Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima ovih provala i krađa, izvijestila je Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI