Na Olimpijadi dječjih vrtića najuspješniji klinci s Praulja

27.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 10567

Na 14. po redu Olimpijskom festivalu dječjih vrtića, koji je ove godine zbog lošeg vremena održan u Sportskoj dvorani "Tomislav Pirc", nastupilo je 360 djece iz 9 dječjih vrtića u Požeško-slavonskoj županiji. Natjecanje vrtićaraca tradicionalno organizira Požeški sportski savez pod pokroviteljstvom Grada Požege. Ove godine najuspješniji u ukupnom poretku bili su vrtićarci iz Dječjeg vrtića "Sv. Leopold Mandić" na požeškim Prauljama. I sljedeća dva mjesta pripala su požeškim mališanima - drugi je DV Pod gradom, a treći DV Cvjetna livada. Četvrti je DV Kockica (Lipik), peti Maslačak (Pakrac), šesta Tratinčica (Pleternica), sedmo Kutjevo, osma Radost (Požega) i deveta Velika, objavljeno je na stranicama Požeškog sportskog saveza.

Dječaci i djevojčice su se natjecali u skoku udalj s mjesta, bacanju loptice, trčanju na 35 metara, štafeti 4x25 metara i malom nogometu.

U skoku udalj s mjesta prvi je bio Dominik Bahora (Pod gradom) koji je skočio 172 centimetra. Kod djevojčica prvo mjesto osvojila je Katja Kožić (Radost) sa skokom od 167 centimetra.


Dino Derma (Leopold Mandić) je osvojio prvo mjesto u bacanju loptice (19 metara). Kod djevojčica prvo mjesto osvojila je Lara Rozman (Pod gradom) koja je lopticu bacila 13,5 metara.


Najbrži na 35 metara bio je Šimun Obućina (Leopold Mandić) s vremenom 6,37 sekunde a kod djevojčica Ines Ninić (Kutjevo) koja je 35 metara pretrčala za 6,53 sekunde.

U štafeti 4x25 metara najbrži su bili dječaci Leopolda Mandića a kod djevojčica Cvjetna livada.

Prvo mjesto u malom nogometu osvojio je Leopold Mandić koji je u finalu rezultatom 1:0 bio bolji od vrtića Pod gradom.

Kod djevojčica prva je Tratinčica Pleternica koja je u finalu rezultatom 2:1 pobijedila Cvjetnu livadu.

Svaki natjecatelj dobio je diplomu i medalju za sudjelovanje a posebno su nagrađena i tri najbolje plasirana u svakoj disciplini.

Natjecanje je otvorio požeški gradonačelnik Vedran Neferović, a pehare i medalje najuspješnijima uručio je predsjednik Požeškog športskog saveza Nino Abramović.

FOTO Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI