Seniori i veterani odmjerili snage: ¨Bilo je lijepih poteza s obje strane¨

24.05.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 2991

Seniori i veterani Rukometnog kluba Požega odigrali su jučer u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc (Grabrik) u Požegi revijalnu utakmicu u povodu završetka sezone. Seniori su s lakoćom dobili veterane s 20-ak golova razlike, a glavni povod je zapravo druženje igrača od kojih se mnogi više ne nalaze u Požegi.

- Takve utakmice s veteranima su se održavale još dok sam i ja bio mladi igrač kluba. To je tradicija koju ima svaki klub, ne znam ni sam koliko je dugo imamo. Došli su mnogi bivši igrači sa svih strana Hrvatske jer neki sad žive u Zagrebu i drugim gradovima. Igrao je i naš predsjednik kluba Igor Starčević. Bilo je lijepih poteza s obje strane, ali normalno da su seniori bili bolji iako to zapravo nisu pravi veterani kao ja, nego momci od kojih 35 godina, ali ne igraju već nekoliko godina. Među njima je bilo ipak par starih igrača koji su još nešto mogli i pokazali. Rezultat je bio otprilike 20 golova razlike za seniore, možda nekih 40:20. Prije toga je odigrana i utakmica naše druge ekipe protiv prvaka treće lige Cestorada koju su izgubili, a poslije utakmice smo imali jedno lijepo druženje - ispričao nam je Dario Anić, trener RK Požege.

FOTO Pogledajte galeriju.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI