Hajduk izgubio od Željezničara: ¨Molim Boga da prvenstvo što prije završi¨

Slavko Vuić
(FOTO: Igor Pleša)

23.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5949

"Znam da cijela požeška županija čeka da vidi u kojoj će ligi Hajduk sljedeće sezone igrati. Ja ne mogu reći 100 posto, ali uvjeren sam da ćemo ostati u 4. ligi", rekao nam je Slavko Vuić, trener pakračkog Hajduka nakon današnjeg poraza na domaćem terenu protiv ekipe Željezničar Livade iz Slavonskog Broda u 28. kolu Regionalne međužupanijske lige Slavonije i Baranje (4. HNL).

Svi golovi u Pakracu postignuti su u drugom poluvremenu. Gosti su poveli u 53. minuti, a u 60. minuti iz slobodnog udarca povećavaju na 0:2. Ubrzo nakon toga Adriano Baškiera, najbolji igrač Hajduka smanjuje na 1:2. Hajdukovci su pokušali do kraja utakmice izjednačiti, čak je i trener Vuić ušao u igru. Bilo je nekoliko prilika, ali rezultat je ostao 1:2.

- U prvom smo poluvremenu trebali voditi najmanje 3:0. Ništa nismo zabili, a igrali smo dobro i imali smo puno šansi. Onda oni, na početku drugog dijela, iz prve prilike postižu gol. Povećali su prednost eurogolom iz slobodnjaka u rašlje, stvarno takav gol dugo nisam vidio. Mi smo napadali i dalje, međutim nismo mogli ništa jer premalo nas je. I danas sam ja morao igrati. Molim Boga sada samo da prvenstvo završi, još ta dva kola, pa da se onda pregrupiramo i vidimo što ćemo - rekao nam je trener Vuić.


- Nisam nezadovoljan jer imamo puno mladih igrača, juniora koji se polako privikavaju na ovaj rang natjecanja. No, ne mogu biti ni zadovoljan kad gubimo jer ja volim pobjeđivati - zaključuje Vuić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI