U subotu bez struje stanovnici čaglinskog područja

Elektra Požega
(FOTO: Matea Pandžić)

22.05.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 1820

Zbog radova na elektroenergetskim objektima bez opskrbe električnom energijom sutra (subota) između 9 i 13,30 sati ostat će cijela općina Čaglin, dobar dio kutjevačkog područja i manji broj naselja na pleterničkom području.

- Radimo godišnju reviziju trafostanice Čaglin. To nam je propisano zakonskom regulativom, svake godine moramo servisirati i pregledati svaku trafostanicu, ne samo nju. Neće biti sva naselja biti bez struje u tom periodu od 9 d o 13, nego kako napravimo reviziju kojeg polja, tako ga puštamo u rad. To nisu baš kratkotrajni nestanci, ali to se mora napraviti zbog propisa. Riječ je o godišnjem servisu - izjavio nam je Damor Kovačevič, direktor požeške Elektre.

Opskrba električnom energijom, osim na području Čaglina, bit će privremeno prekinuta u sljedećim naseljima i lokacijama: Šumanovac, Tominovac, Bjeliševac, Ferovac, Grabarje, Ćosinac, Zarilac, Knežci, Ciglenik, Kula, Poreč, Bektež, Rasadnik Hajderavac, Gradište i Lončarski Vis. U Kutjevu će se ograničiti snaga trafostanica Kutjeva d.d. - PJ Vinogradarstvo i PJ Sjemenarstvo. Mogući su prekidi u opskrbi s električnom energijom u ulicama Vinkomir, Ljudevita Gaja, Bana J. Jelačića, A. Šenoe, dijelu ulice M. Gupca, na veterinarskoj stanici, stadionu i na precrpnoj stanici Tekije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI