U subotu bez struje stanovnici čaglinskog područja

Elektra Požega
(FOTO: Matea Pandžić)

22.05.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 1823

Zbog radova na elektroenergetskim objektima bez opskrbe električnom energijom sutra (subota) između 9 i 13,30 sati ostat će cijela općina Čaglin, dobar dio kutjevačkog područja i manji broj naselja na pleterničkom području.

- Radimo godišnju reviziju trafostanice Čaglin. To nam je propisano zakonskom regulativom, svake godine moramo servisirati i pregledati svaku trafostanicu, ne samo nju. Neće biti sva naselja biti bez struje u tom periodu od 9 d o 13, nego kako napravimo reviziju kojeg polja, tako ga puštamo u rad. To nisu baš kratkotrajni nestanci, ali to se mora napraviti zbog propisa. Riječ je o godišnjem servisu - izjavio nam je Damor Kovačevič, direktor požeške Elektre.

Opskrba električnom energijom, osim na području Čaglina, bit će privremeno prekinuta u sljedećim naseljima i lokacijama: Šumanovac, Tominovac, Bjeliševac, Ferovac, Grabarje, Ćosinac, Zarilac, Knežci, Ciglenik, Kula, Poreč, Bektež, Rasadnik Hajderavac, Gradište i Lončarski Vis. U Kutjevu će se ograničiti snaga trafostanica Kutjeva d.d. - PJ Vinogradarstvo i PJ Sjemenarstvo. Mogući su prekidi u opskrbi s električnom energijom u ulicama Vinkomir, Ljudevita Gaja, Bana J. Jelačića, A. Šenoe, dijelu ulice M. Gupca, na veterinarskoj stanici, stadionu i na precrpnoj stanici Tekije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI